top of page

VÅRA TJÄNSTER

RIKTNING AV BUCKLOR

Dörruppslag och andra mindre bucklor kan vi rikta utan att lackering blir nödvändig. Med speciella verktyg, rätt kunskaper och en stor portion tålamod masseras bucklorna ut från baksidan utan att lacken tar skada.

Sitter bucklan så det inte går att komma åt från baksidan använder man en annan metod (glue pulling) där man med hjälp av lim och särskilt verktyg istället drar ut bucklan. Med hjälp av dessa metoder kommer man åt att rikta på alla bilens ytor.

Andra fördelar är att arbetet går snabbt så du behöver sällan hyrbil. Dessutom är det väldigt miljövänligt då man undviker omlackering. Kostnaden beror på hur bucklan ser ut och var den sitter men hamnar oftast på en bråkdel av normal självrisk.  

PDR4.jpg

LACKBEHANDLINGAR

Vi utför alla typer av lackbehandlingar, från enkel vaxning med maskin till fullständig korrigering av lacken och keramiska behandlingar. Som alltid är det förarbetet som styr vilket resultat det slutligen blir. Slarvar man här spelar det ingen roll hur exklusiva behandlingar man lägger på.

Produkterna vi använder kommer från Gtechniq och håller mycket hög kvalitet.

PDR5.jpg

REKONDITIONERING

Vid en helrekond går vi över hela bilen, in och utvändigt samt motortvätt. Ibland gör man det för att göra bilen mer attraktiv vid försäljning då man ofta koncentrerar sig på ett bra helhetsintryck och väljer man vaxning kan man hålla kostnaden nere. Gäller det en helrekond för en bil man ska behålla lägger man till en mer hållbar behandling av lacken samt fälgförsegling och impregnering av textilier.

Priset beror helt på bilens storlek, skick och vilka förväntningar du har, kom inom och visa bilen så får du fast pris.

PDR1.jpg

RENOVERING AV STRÅLKASTARE

Är dina strålkastare matta och slitna med dåligt ljus? I så fall kan du spara mycket pengar på att låta oss renovera dom istället för att byta till nya. Vi slipar och polerar i flera steg därefter behandlas de med ett uv-skydd så att de håller längre. Strålkastarna blir som nya och levererar åter en bra ljusbild.

efter_strålkastare_(kopia).png

LACKBÄTTRING

Låt oss bättra dina stenskott och mindre lackskador innan det börjar rosta. Gör man arbetet noga med rätt produkter kan man bättra med mycket bra resultat. Antingen fixar du färgen själv eller beställer vi efter original färgkod.

Lämnar du in bilen för rekond eller lackbehandling kollar vi alltid så att färg finns tillgänglig och bättrar det som behövs.

PDR7.jpg

VÅRA PRODUKTER

Gtechniq.png

Vi är certifierade återförsäljare av GTECHNIQs högkvalitativa produkter för bilvård. De flesta av produkterna vi använder finns att köpa i konsumentförpackning hos oss.

Läs mer om produkterna här

bottom of page